Vašečku zvolili za predsedu poslaneckého klubu OĽaNO-NOVA

NETKY.SK • 22 Apríl 2016, 14:48 • 2 min
Vašečku zvolili za predsedu poslaneckého klubu OĽaNO-NOVA

BRATISLAVA - Richarda Vašečku opätovne zvolili za predsedu poslaneckého klubu OĽaNO-NOVA. Klub zároveň hlasovaním rozhodol, že podpredsedom klubu pre personálne záležitosti sa stal Eduard Heger a podpredsedom pre legislatívne záležitosti Martin Fecko.

slovakia

left justify in out

„Vážim si, že mi kolegovia prejavili dôveru a už po tretíkrát si ma vybrali za predsedu poslaneckého klubu. Ďakujem im,“ uviedol vo vyhlásení Vašečka. Jeho úlohou bude zastupovať kolegov z poslaneckého klubu OĽaNO-NOVA voči vedeniu parlamentu i voči poslaneckým klubom ostatných politických strán. „Organizovať, informovať, vyjednávať, ale aj budovať z poslaneckého klubu súdržný tím. I keď je to práca navyše, budem sa snažiť urobiť ju s pomocou kolegov čo najkvalitnejšie. Mojou ambíciou je, aby náš nový klub bol v parlamente opäť tým najaktívnejším v práci v prospech ľudí na Slovensku. Teda tak, ako to bolo aj v minulom volebnom období,“ konštatoval Vašečka.

 

Za dôveru sa poďakoval aj poslanec obyčajných ľudí Eduard Heger. „V tejto funkcii chcem zužitkovať všetky doterajšie skúsenosti pre dobré fungovanie klubu. Sme fenomén nezávislých ľudí, ale veľmi odhodlaných spolupracovať a pomáhať pri rozvoji krajiny,“ poznamenal Heger.

 

Martin Fecko bol podpredsedom poslaneckého klubu aj v predošlom volebnom období. Tentoraz ho čakajú špecifickejšie úlohy. „Som presvedčený, že máme vynikajúci legislatívny tím, ktorého prácu mimochodom vysoko hodnotili aj poslanci z iných parlamentných strán. Verím, že legislatívne návrhy nášho hnutia nájdu pri novom zložení parlamentu väčšiu podporu, než to bolo počas predošlej jednofarebnej vlády,“ doplnil Fecko.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies