Vaše telo vám chce asi niečo povedať

NETKY.SK • 9 Apríl 2016, 13:53 • 2 min
Vaše telo vám chce asi niečo povedať

BRATISLAVA - Často vás bolí hlava alebo máte problémy so žalúdkom, no doktori na nič neprišli? Počuli ste už o Psychosomatike? V stručnosti ide o to, že vaše telo odpovedá bolesťou na nevyriešené veci, ktorými sa možno podvedome trápite.

slovakia

left justify in out

Ochorenia u detí

Ak vám dieťa prechladlo je jasné, že s ním navštívite lekára. Niekedy ale má ťažkosti bez nejakej príčiny a doktor krčí ramenami. Možno za jeho problémy môže ovzdušie u vás doma. Kašle? Možno má pocit, že na neho "kašle" jeho mamička s oteckom. Deti sú citlivé. Urobte si na svoju ratolesť čas a uvidíte, ako sa zázrakom uzdraví.

 

Gynekologické problémy
Príčin gynekologických problémov môže byť rada a vždy je dobré s tým zájsť za lekárom. Niekedy sa ale stane, že sa problémy opakujú, aj keď dodržiavame všetko, ako máme. Hygienu, správne spodnú bielizeň, jedálny lístok a svrbenie príde zase. Problémy v tejto oblasti môžu znamenať, že máte problém vo vzťahoch. Kvasinky v pošve vraj odrážajú vzťah k sexu.

 

Bolesť žalúdka

Poznáme to všetci, ten divný pocit niekde v bruchu, keď sme nervózny, máme pred dôležitou schôdzkou, sme v strese alebo riešime dôležitú vec. Leží nám to v žalúdku. A ten o sebe dáva vedieť.

 

Bolesť chrbta

Bolesti chrbta nie sú v dnešnej dobe nič neobvyklé. Tlak v zamestnaní, domácnosť, starostlivosť o deti a verdikt je jasný. Nakladáme si toho na chrbát príliš. A tak nie je divu, že vypovie službu.

 

Bolesť hlavy

Ak vás často bolí hlava určite najskôr navštívte odborníka. No aj keď po sérii vyštrení vám nič nezistia, bolo by si dobré položiť otázku, či nemáte niečoho (niekoho) plnú hlavu.

 

 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona