Vasco da Gama neuspel so žiadosťou o anulovanie výsledku

NETKY.SK • 13 December 2013, 14:51 • 2 min
Vasco da Gama neuspel so žiadosťou o anulovanie výsledku

SAO PAULO - Brazílsky športový tribunál zamietol žiadosť tamojšieho futbalového klubu Vasco da Gama o anulovanie výsledku nedeľňajšieho ligového zápasu proti Atléticu Paranaense (1:5), ktorý sprevádzali nepokoje fanúšikov. Rezultát predmetného zápasu posledného kola rozhodol o zostupe Vasco da Gama do nižšej súťaže.

slovakia

left justify in out

Vasco sa v žiadosti odvolávalo na skutočnosť, že hlavný rozhodca prerušil duel na 73 minút, čo nie je v súlade s pravidlami - podľa nich je maximálnym časom na pozastavenie stretnutia jedna hodina. Vasco sa môže voči verdiktu odvolať.

Podľa policajnej správy sa fanúšikovia oboch tímov začali biť a hádzať po sebe fľaše priamo v hľadisku štadióna Santa Catarina približne po štvrťhodine hry, keď domáci viedli 1:0. Ozbrojené zložky museli použiť helikoptéru na to, aby dostali od seba zurvalcov oboch táborov a mohli zraneným poskytnúť lekársku pomoc. Poriadkové jednotky na upokojenie davu použili gumové projektily. Rozhodca musel prerušiť stretnutie a po viac ako hodine nechal opäť pokračovať v hre.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona