Vaša refundácia DPH: Nevyhadzujte peniaze von z okna, ponúkame Vám riešenie!

NETKY.SK • 13 Október 2014, 12:43 • 2 min
Vaša refundácia DPH: Nevyhadzujte peniaze von z okna, ponúkame Vám riešenie!

BRATISLAVA - Našim klientom ponúkame komplexné služby v oblasti refundácie DPH. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne. Čím skôr predložíte žiadosť o vrátenie DPH, tým skôr získate späť svoje peniaze.

slovakia

left justify in out

Potrebujete pomôcť s vrátením dane zo zahraničia? TRANSSERVICE, s.r.o. vybaví všetky náležitosti za Vás. Refundácia daní už pre Vás nebude znamenať nepríjemné papierovanie, ale naopak, spôsob výrazného zníženia administratívy a zlepšenie cash-flow. Obráťte sa na našich pracovníkov, ktorí Vám s predložením žiadostí ochotne pomôžu.

 

Periodicita podávania žiadostí na vrátenie zahraničnej DPH je štvrťročná alebo ročná. Žiadosti na vrátenie DPH zo zahraničných nákladov za rok 2014 je možné podávať do 31.08.2015, ale z dôvodu včasného vrátenia Vám odporúčame podávať žiadosti skôr. 

 

Bližšie informácie môžete nájsť TU.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies