Váš domov potrebuje zmenu, ktorá prospeje všetkým členom rodiny

NETKY.SK • 23 August 2018, 11:00 • 2 min
Váš domov potrebuje zmenu, ktorá prospeje všetkým členom rodiny

Stereotyp spôsobuje v živote ľudí mnohé komplikácie a problémy a dlhodobo to s ním nezvládne nikto. Preto sa snažíme si svoje okolie z času na čas prispôsobiť aktuálnym potrebám, ktoré čerpajú inšpiráciu z moderného dizajnu a trendov. Podobne si môžete svoju domácnosť zariadiť aj vy a nemusíte byť ani bytovým architektom alebo dizajnérom. Potrebujete len chuť do práce a niekoľko kreatívnych nápadov, ktoré vám poskytneme my.

slovakia

left justify in out

Zbavte sa zbytočností

 

Každý interiér potrebuje svoju atmosféru a postará sa o ňu v prvom rade farba. Ak máte všade čisto bielo, rozjasnite priestor originálnou tapetou alebo zaveste na stenu nádherný obraz.

 

Že už tam aj visí? Potom sa zrejme nachádza v jeho okolí príliš veľa a zbytočných prvkov. V podstate to funguje tak, že postupom času dokupujeme všetko nové, čo sa nám v obchodoch páči a interiér tak pôsobí chaoticky a neucelene. Presne tak, ako sme to nechceli. Na tom by nebolo nič zlé, pokiaľ by to na nás nevplývalo negatívne. Umožnite vyniknúť jednoduchým líniám, zbavte sa niektorých vecí a uvidíte, že váš priestor bude opäť "dýchať".

 

Textil vás zachráni vždy

 

Pomocou rôznych materiálov sa vám podarí vytvoriť požadovanú atmosféru najlepšie. Textílie sa postarajú o teplo, mäkkosť a príjemnú náladu. Ani tu nepotrebujete žiadne špeciálne triky. Ak máte v obývacej izbe krásnu sedačku v tvare U, využite silu vankúšov, ktoré budú na nej pôsobiť naozaj elegantne. Skúste kontrastné farby obliečok, ktoré dnes kúpite za naozaj smiešne sumy a váš interiér bude úplne iný.

 

To isté môžete urobiť so závesmi, obrusom, dekou alebo kobercom na plávajúcej podlahe. Niekedy stačí k zmene a šťastiu naozaj tak málo.

 

Svetlo

 

Osvetlenie je jednou z vecí, ktorá sa podpisuje pod správnu náladu asi najviac. Ak máte v priestore veľké okenné tabule, veľa špeciálnych efektov potrebovať nebudete. V prípade, že je priestor naopak menší, využite silu a význam bezproblémového tienenia v podobe moderných vertikálnych žalúzií.

 

V niektorých prípadoch sa dá vďaka nim regulovať aj množstvo tepla v priestore, no najdôležitejšou úlohou je samozrejme tok svetla prechádzajúceho do interiéru cez okná, ktoré nechcete zbytočne zaťažiť závesmi.

 

Nebojte sa zmeny a skúste si týmito jednoduchými radami svoje bývanie zlepšiť k maximálnej možnej spokojnosti. Funguje to.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies