Varovanie Sammera: Mandžukič neodíde z Mníchova

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 15:24 • 2 min
Varovanie Sammera: Mandžukič neodíde z Mníchova

MNÍCHOV - Športový riaditeľ nemeckého futbalového Bayernu Mníchov Matthias Sammer vyslal jasný signál ostatným klubom, aby sa v lete nepokúšali o získanie útočníka Maria Mandžukiča.

slovakia

left justify in out

Chorvátsky strelec má v tejto sezóne na konte 24 gólov a patrí ku kľúčovým hráčom tímu Pepa Guardiolu.

 

O odchode 27-ročného rodáka zo Slavonského Brodu z Allianz Areny sa začalo špekulovať po získaní Roberta Lewandowského z Borussie Dortmund. V Mníchove sú však rozhodnutí ponechať si bývalého hráča Wolfsburgu či Dinama Záhreb a už rokujú o predĺžení spolupráce. Mandžukičov súčasný kontrakt vyprší v roku 2016. 

 

"Nikto nemusí klopať na naše dvere ohľadom Mandžukiča. Je pre Bayern neuveriteľne dôležitý. Vždy som hovorieval, že hrá ako zviera. Je to proste úžasné, koľko práce odvedie pre mužstvo a čo toho nabehá počas zápasov. Ostatné tímy sa stále snažia ho provokovať, pretože pre súpera je veľmi nebezpečný," povedal Sammer pre Sky Deutschland. 

 

Mníchovčania si už v predstihu zabezpečili majstrovský titul a stále môžu zopakovať zisk vlaňajšieho treble. V semifinále Ligy majstrov 2013/2014 sa postavia proti Realu Madrid a v semifinále DFB-Pokalu si zmerajú sily s druholigovým 1. FC Kaiserslautern. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies