Varíme huspeninu na Salaši Cabaj

NETKY.SK • 1 Október 2015, 13:34 • 2 min
Varíme huspeninu na Salaši Cabaj

CABAJ-ČÁPOR – Salaš Cabaj má pre vás dobrú správu. Pre veľký úspech pokračujú aj v októbri husacie a kačacie hody. Príďte si pochutnať na chrumkavej husacinke a kačacinke, alebo moriakovi.

slovakia

left justify in out

Pre našich hostí máme pripravené  jedno špeciálne  prekvapenie. V mesiaci október začíname variť domácu huspeninu, ktorá určite poteší všetkých milovníkov výborného a hlavne kvalitného jedla.

 

img

 

Kraľovskú hostinu pre ozajstných gurmánov a milovníkov dobrého jedla zabezpečíte i vďaka nášmu pečenému prasiatku. Doprajte si spolu s priateľmi, kolegami, či rodinou mladé, dochrumkava upečené bravčové mäsko.

 

Dochrumkava upečené prasiatko Vám pripravíme v našej peci v reštaurácií Salaš Cabaj (len päť kilometrov od Nitry). Pečené prasiatko i oblohu upravíme a naaranžujeme presne podľa vášho želania a predstavy a v prípade záujmu i privezieme priamo na vašu oslavu alebo párty.

 

Vaše objednávky vybavíme a prípadné otázky radi zodpovieme na tel. čísle 0911 932 242. Môžete nás kontaktovať i mailom na info@salas-cabaj.sk.

 

img

 

Na Salaš sa dá z Nitry dostať veľmi ľahko. Penzión s reštauráciou je iba pár kilometrov za Nitrou v smere na Šaľu. Sídli pri hlavnej ceste, takže nie je možné nevšimnúť si ho. Napriek tomu, že je iba sedem kilometrov od krajského mesta, vybavením a hlavne atmosférou evokuje pokojný život na vidieku.

 

Vkusne a nadštandardne zariadený interiér kvalitného prevedenia dotvára útulnú atmosféru. Vysoký štandard ubytovania a služieb uspokojí nielen požiadavky obchodných cestujúcich ale aj širokej verejnosti.

 

img

 

img

 

Plánujete svadbu alebo niekto z vašich blízkych čaká významný deň? Radi Vám pomôžeme pri organizovaní rodinnej oslavy alebo svadby.

 

img

 

img

 

 

Srdečne vás pozývame na pokračovanie legendárneho krosu Grand Prix Cabaj-Čápor, ktoré sa uskutoční 10. októbra 2015 o 14:30 hod.  Podujatie bude v obci Cabaj-Čápor, neďaleko penziónu Salaš Cabaj, v miestnom háji.

 

img

 

Prezentácia  začína o 1030hod. v penzióne  Salaš Cabaj pri vstupe do obce Cabaj-Čápor zo smeru od Nitry, Ukončenie prezentácie o žiackych kategórií bude o 12:30 hod. a hlavných kategórií o 13:30hod.

 

Parkovanie pre účastníkov,  ktorí prídu autom je zabezpečené v mieste registrácie v areáli penziónu Salaš Cabaj a priľahlých pozemkov.

 

img

 

Penzión Salaš Cabaj vám ponúka občerstvenie a vhodné ubytovanie. Disponujeme 16 nadštandardne vybavenými dvojposteľovými izbami s možnosťou prístelku s maximálnou kapacitou 48 lôžok. Každá izba je štýlovo a moderne zariadená. K dispozícii je 7 podkrovných izieb KLASIK (Lux2) so strešnými oknami, 4 izby ŠTANDARD s vykierom (Lux 1), 3 izby LUX s balkónom a 1izba DE LUX (apartmánová izba s masážnou vaňou).


img

 

img

 

img

 

Fotky z Grad Prix 2014 si môžete pozrieť TU!

 

Pozrite si fotografie z histórie Grand Prix.

 

img

 

img

 

img

 

img

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies