Varholíkovej-Rezešovej domáce väzenie: V luxusnom komplexe vlastní dva byty!

NETKY.SK • 25 November 2013, 10:24 • 2 min
Varholíkovej-Rezešovej domáce väzenie: V luxusnom komplexe vlastní dva byty!

BUDAPEŠŤ – Dcéra zosnulého oceliarskeho magnáta Júliusa Rezeša Eva Varholíková-Rezešová bude čakať na vynesenie rozsudku v budapeštianskom apartmánovom komplexe Prestige Towers.

slovakia

left justify in out

V luxusnom komplexe, ktorý sa nachádza v XIII. budapeštianskom okrese si môže ísť zacvičiť, alebo ísť do sauny. Okrem toho má k dispozícii kráľovský servis. Ubytovanie v Prestige Towers je sa podobá na ubytovanie v luxusnom hoteli.

Varholíková-Rezešová má k dispozícií služobníctvo, ktoré jej operie, ožehlí a uprace. Takisto má k 24-hodín k dispozícii všetky možné služby. Keby sa jej o polnoci pokazila chladnička, ihneď jej ju opravia. Pri vstupe do komplexu sa nachádza recepcia a keď sa jej náhodou nebude chcieť jej blízkym ísť nakúpiť, potraviny si môže objednať online. Podľa Rezešovej novej susedky si košická rodina nekúpila v Prestige Towers len jeden byt, ale aj ďalšie dva.

Rezešovej pohyb bude v domácom väzení značne obmedzený. Podľa informácií maďarských médií sa môže prejsť len 10 metrov od miesta jej väzenia. Podľa denníka blikk.hu Rezešovej rodina jej apartmán už prispôsobil a „zútulnil“. Do bytu jej priniesli niekoľko kufrov s oblečením a s jej osobnými vecami.

Eva Varholíková-Rezešová 21. augusta 2012 na diaľnici M3 narazila vo vysokej rýchlosti do vozidla značky Fiat Punto, v ktorom zahynuli traja ľudia. Ďalšia žena v horiacom aute utrpela ťažké poranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla. Súd jej vymeral trest vo výške šesť rokov nepodminečne a následne rozhodol o jej umiestnení do domácej väzby. Prokurátor sa následne odvolal proti verdiktu o jej prepustení z vyšetrovacej väzby a uvalení domácej väzby.

Rozhodnutie súdu týkajúce sa domácej väzby je vykonateľné aj napriek tomu, že ešte nenadobudlo právoplatnosť, z rúk Rezešovej preto v závere pojednávania odobrali putá.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona