Varholíková sa ponáhľala za tajomným Budapešťanom

NETKY.SK • 3 September 2012, 11:25 • 2 min
Varholíková sa ponáhľala za tajomným Budapešťanom

Varholíková sa ponáhľala za tajomným Budapešťanom - Krimi Maďarská polícia chce v rámci vyšetrovania nehody so štyrmi obeťami vypočuť Budapešťana, za ktorým sa slovenská občianka Eva Varholíková nadránom 21. augusta ponáhľala z Košíc do Budapešti.

slovakia

left justify in out

imgMaďarská polícia chce v rámci vyšetrovania nehody so štyrmi obeťami vypočuť Budapešťana, za ktorým sa slovenská občianka Eva Varholíková nadránom 21. augusta ponáhľala z Košíc do Budapešti. Píše o tom dnes maďarský bulvárny denník Blikk s poznámkou, že žena, ktorá je vo vyšetrovacej väzbe, zatiaľ identitu muža tají.

Podľa Blikku má polícia k dispozícii mobilný telefón vodičky, obsahujúci zoznam volaní a textové správy, ktoré prezrádzajú nielen identitu muža, ale aj detaily ich vzťahu.

Varholíkovej obhajca i jej rodina však vyhlásili, že z pohľadu kauzy je irelevantné, za kým sa práve žena ponáhľala.

Varholíková na diaľnici M3 pri 44. kilometri smerom na Budapešť za volantom zrejme zaspala a zozadu narazila do fiata, ktorý po následnom náraze do zvodidiel začal horieť. Tri osoby v aute zhoreli; jednej žene sa podarilo z horiaceho vozidla vyliezť, ale dva dni po nehode podľahla ťažkým zraneniam v budapeštianskej nemocnici.

Expertíza potvrdila, že v krvi vodičky bolo v čase nehody 1,5 promile alkoholu.  

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies