Varela z Manchestru United pod Zidanovu kuratelu

NETKY.SK • 3 September 2014, 15:37 • 2 min
Varela z Manchestru United pod Zidanovu kuratelu

MADRID - Na horúcej linke Real Madrid - Manchester United nastal ďalší zaujímavý pohyb, do španielskej metropoly prichádza na hosťovanie do konca sezóny Guillermo Varela.

slovakia

left justify in out

Uruguajčana pred rokom angažoval David Moyes ako svoju prvú akvizíciu po nástupe do funkcie trénera červených diablov. Odvtedy sa ale všetko zmenilo, Moyesa nahradil Louis van Gaal a hoci sa jeho tímu v úvode ročníka nedarí nadviazať na sľubné predsezónne výkony, Holanďan sa rozhodol vzdať služieb 21-ročného Varelu. Pravý obranca kopíruje stopy svojho doterajšieho klubového spoluhráča Javiera Hernándeza, ktorého United v pondelok takisto požičali Realu. Varelu čaká pôsobenie v druholigovom rezervnom tíme Realu pod vedením Zinedina Zidana, referuje goal.com.

 

Opačným smerom sa udial jeden z najväčších prestupov tohto futbalového leta, keď argentínsky krídelník Ángel di María odišiel z Madridu do Manchestru za 59,7 milióna libier a stal sa najdrahším futbalistom na Britských ostrovoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies