Vardyho ročnú dcérku urážali na twitteri, prípad vyšetruje polícia

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 14:38 • 2 min
Vardyho ročnú dcérku urážali na twitteri, prípad vyšetruje polícia

LEICESTER - Britská polícia oznámila, že vyšetruje správy o sexuálnych hrozbách namierených proti ročnej dcérke anglického futbalového reprezentanta Jamieho Vardyho.

slovakia

left justify in out

Hrozby sa objavili po tom, čo snúbenica kanoniera Leicestru City zverejnila fotku ich dcérky Sofie na jeho profile na sociálnej sieti Twitter. Vardy nazval odkazy "šokujúce a hnusné". Miestna polícia spolupracuje pri vyšetrovaní "zlomyseľnej a škodlivej komunikácie" aj s klubom. "Štvrtého apríla sme dostali informácie o urážlivej správe z večera 3. apríla, ktorú odoslala žena na Twitteri. Vyšetrovanie prebieha," povedal hovorca polície.

 

 

 

Množstvo ďalších užívateľov populárnej siete reagovalo nahnevane a neslušné odkazy odsúdilo. Pridal sa k nim aj bývalý útočník Leicestru a Blackpoolu Gary Taylor-Fletcher, ktorý označil zodpovednú osobu za "hanebnú a chorú". Informovala BBC.

 

 

 

"Jamiemu a jeho rodine sme ponúkli plnú podporu pri riešení týchto šokujúcich urážok," píše sa v stanovisku klubu.

 

Ten je aj vďaka Vardyho 19 gólom prekvapivým lídrom Premier League a šesť kôl pred koncom sezóny kráča za historickým úspechom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies