Vardy zostáva v Leicestri, dohodol sa s majstrom na predĺžení zmluvy

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 11:54 • 2 min
Vardy zostáva v Leicestri, dohodol sa s majstrom na predĺžení zmluvy

LEICESTER - Anglický futbalový reprezentant Jamie Vardy bude aj naďalej obliekať dres Leicestru City. Dvadsaťdeväťročný útočník sa podľa agentúry AP dohodol s úradujúcim majstrom na predĺžení zmluvy o ďalšie štyri roky.

slovakia

left justify in out

Vardy v uplynulom ročníku Premier League vystrieľal 24 gólmi "líškam" senzačný titul a stal sa druhým najlepším ligovým kanonierom za reprezentačným spoluhráčom Harrym Kaneom (25 gólov). Okamžite ho začala lanáriť konkurencia, londýnsky Arsenal dokonca pred EURO 2016 aktivoval jeho výkupnú klauzulu, no Vardy zostal ticho ohľadom jeho budúcnosti. Podľa najnovšej informácie by mal zostať najbližšie roky v Leicestri.

 

"Dohodli sme sa so zástupcami Jamieho Vardyho na predĺžení kontraktu o ďalšie štyri roky. Dúfame, že týmto ukončíme všetky špekulácie týkajúce sa Jamieho budúcnosti a potvrdzujeme jeho ďalšiu dlhodobú spoluprácu s Leicestrom," uviedol klub v oficiálnom vyhlásení.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona