Vardy presunul dátum svadby, ME 2016 vo Francúzsku si nenechá ujsť

NETKY.SK • 12 November 2015, 12:32 • 2 min
Vardy presunul dátum svadby, ME 2016 vo Francúzsku si nenechá ujsť

LEICESTER - Útočník Leicesteru City Jamie Vardy, ktorý sa stal hráčom mesiaca október v najvyššej anglickej futbalovej súťaži, sa túži predstaviť na budúcoročných ME 2016 vo Francúzsku natoľko, že bol ochotný presunúť dátum svojej svadby.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný rodák zo Sheffieldu prežíva zatiaľ vynikajúcu sezónu. Aj jeho zásluhou patrí zverencom trénera Claudia Ranieriho v tabuľke Premier League skvelé tretie miesto s jednobodovým mankom na lídrov Manchester City a Arsenal Londýn. Vďaka kvalitným výkonom sa dostal aj do anglickej reprezentácie. Keďže čoraz častejšie spadá do plánov trénera národného tímu Roya Hodgsona, spoločne so snúbenicou sa preto rozhodol presunúť termín svadby. Informoval o tom britský denník Daily Mail. Počas ME 1996 musel podobný "problém" riešiť vtedajší český reprezentant Vladimír Šmicer, ten však termín svadby napokon nepresunul. Keďže Česko postúpilo až do finále, musel si počas šampionátu odskočiť do vlasti, aby sa oženil s dcérou niekdajšieho reprezentanta Ladislava Vízka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona