Vardy podľa Hodgsona nefilmoval

NETKY.SK • 21 Apríl 2016, 11:25 • 2 min
Vardy podľa Hodgsona nefilmoval

LONDÝN - Keby kanonier Leicestru Jamie Vardy potreboval obhajcu pred disciplinárnou komisiou anglickej Futbalovej asociácie (FA), ktorá bude riešiť jeho správanie v nedeľňajšom ligovom zápase s West Hamom, môže sa obrátiť na Roya Hodgsona.

slovakia

left justify in out

Tréner reprezentácie "Albiónu" si myslí, že útočník lídra najvyššej domácej súťaže nenafilmoval pád v šestnástke súpera, ktorý predchádzal druhej žltej a automaticky aj červenej karte. Po vylúčení nasledoval Vardyho výstup s rozhodcom, za ktorú mu hrozí vyšší ako štandardný jednozápasový dištanc. To by znamenalo nabúranie šancí Leicestru na udržanie päťbodového náskoku na čele tabuľky Premier League pre dobiedzajúcim Tottenhamom. Do konca sezóny zostávajú štyri kolá.

 


"Nevidel som to ako filmovanie. Myslím si, že stratil rovnováhu. Nie, na penaltu to nebolo, iba neustál súboj vo vysokej rýchlosti. Bol tam jemný kontakt so zasahujúcim obrancom," ponúkol svoj názor Hodgson.


Vardy celú situáciu nezvládol a pustil sa do konfrontácie s hlavným rozhodcom Jonom Mossom. Slovný komentár ešte znásobil nevraživými pohľadmi a ukazovákom namiereným na arbitra. "Nedá mi s ním nesympatizovať. Musel byť veľmi, veľmi nešťastný. Každý hráč sa však musí vedieť vyrovnať s tým, že ho rozhodca vylúči. Reagoval tak, ako človek zvykne reagovať. Nemusel sa mu priamo poďakovať, podať mu ruku a zaželať príjemný zvyšok zápasu. Namiesto toho mu dal zopár nepekných mien, ale to sa stáva," povedal tréner, ktorý s Vardym ráta vo výbere pre majstrovstvá Európy vo Francúzsku, kde sa jeho zverenci predstavia v základnej B-skupine aj proti Slovensku (20. júna v Saint-Étienne).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies