Vardy má stopku na jeden duel navyše, nebude hrať s ManUtd

NETKY.SK • 26 Apríl 2016, 13:08 • 2 min
Vardy má stopku na jeden duel navyše, nebude hrať s ManUtd

LONDÝN - Útočník Leicestru City a anglickej futbalovej reprezentácie Jamie Vardy bude chýbať svojmu trénerovi Claudiovi Ranierimu v nedeľňajšom stretnutí tamojšej najvyššej súťaže na pôde Manchestru United pre dodatočný trest.

slovakia

left justify in out

Anglická Futbalová asociácia (FA) prostredníctvom svojho oficiálneho webu informovala, že predĺžila Vardymu štandardný jednozápasový dištanc za červenú kartu o stopku na ďalšie stretnutie pre nevhodnú reakciu voči rozhodcovi Jonathanovi Mossovi po vylúčení v zápase Premier League s West Hamom United.

 

Zakončovateľ tiež musí zaplatiť pokutu 10-tisíc libier, jeho klub dvojnásobok. Druhú žltú kartu si Vardy vyslúžil po tom, ako v pokutovom území neustál súboj a arbiter jeho správanie posúdil ako simulovanie. Futbalista sa následne prezentoval zúrivou reakciou v konfrontácii s Mossom. Stretnutie sa napokon skončilo nerozhodne 2:2, keď skóre otvoril práve najlepší tohtosezónny strelec Leicestru Vardy (22 gólov).

Ak "líšky" v nedeľu na Old Trafford zvíťazia, bez ohľadu na akékoľvek iné výsledky si dve kolá pred koncom súťaže zabezpečia senzačný zisk majstrovského titulu. Leicester má na čele tabuľky Premier League sedembodový náskok pred Tottenhamom Hotspur. Aj "kohúti" môžu v závere súťaže prísť o jedného zo svojich kľúčových hráčov.

 

Podľa portálu BBC hrozí trojzápasový trest 20-ročnému anglickému stredopoliarovi Dele Allimu za úder do oblasti brucha hráčovi West Bromwichu Claudiovi Yacobovi v pondelkovom stretnutí najvyššej anglickej dlhodobej súťaže (1:1). Tottenham sa po nerozhodnom výsledku prakticky pripravil o reálnu šancu zaútočiť na pozíciu Leicestru.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies