Vardy je Hráčom mesiaca v Premier League druhýkrát za sebou

NETKY.SK • 11 December 2015, 10:49 • 2 min
Vardy je Hráčom mesiaca v Premier League druhýkrát za sebou

LONDÝN - Futbalový útočník Jamie Vardy sa stal druhýkrát za sebou Hráčom mesiaca v anglickej Premier League. Úspešný november prekvapujúceho lídra najvyššej súťaže Leicestru City ešte podčiarkol Claudio Ranieri, ktorého vyhlásili za najlepšieho trénera uplynulého obdobia.

slovakia

left justify in out

"Foxes" z troch novembrových duelov dvakrát zvíťazili (doma s Watfordom 2:1 a vonku s Newcastle United 3:0) a remizovali v šlágri s Manchestrom United 1:1 na svojom King Power Stadium. Po 15 kolách majú na konte 32 bodov, o jeden viac ako druhý Arsenal Londýn.

 

Vardy v zápase s Manu opäť prepísal historické štatistiky, keď skóroval v jedenástom stretnutí Premier League v rade, čo sa doteraz nikomu nepodarilo. Prekonal tak maximum bývalého kanoniera "červených diablov" Ruuda van Nistelrooya z roku 2003.

 

Dvadsaťosemročný Vardy vedie tabuľku kanonierov so 14 gólmi a je len piaty v histórii Premier League, komu sa podarilo získať ocenenie pre Hráča mesiaca dvakrát po sebe. Doteraz to dokázali Robbie Fowler, Dennis Bergkamp, Cristiano Ronaldo a Harry Kane.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies