Varane definitívne mimo hry pre Real Madrid aj Francúzsko

NETKY.SK • 25 Máj 2016, 09:36 • 2 min
Varane definitívne mimo hry pre Real Madrid aj Francúzsko

PARÍŽ - Francúzsky futbalista Raphael Varane príde o dva vrcholy sezóny. Zranenie ľavého stehenného svalu vyradí obrancu Realu Madrid zo sobotňajšieho finále Ligy majstrov a nezahrá si ani na domácom európskom šampionáte.

slovakia

left justify in out

Francúzska futbalová federácia potvrdila nepriaznivú diagnózu od španielskeho zamestnávateľa, predpokladaná doba liečenia presiahne trvanie záverečného turnaja majstrovstiev Európy, ktorý sa začne 10. júna a skončí 10. júla.


Tréner francúzskej futbalovej reprezentácie Didier Deschamps s takýmto scenárom počítal, vopred povolal do tímu Adila Ramiho z FC Sevilla. Dvadsaťtriročný stopér Varane sa zranil počas tréningu s tímom, ktorý sa pripravuje na milánske finále Ligy majstrov proti mestskému rivalovi Atléticu. Jeho náhradník Rami odohral v najcennejšom drese doposiaľ 26 stretnutí, to posledné absolvoval pred troma rokmi proti Brazílii. Francúzi sa v otváracom dueli ME 2016 stretnú s Rumunmi, neskôr si v rámci A-skupiny zmerajú sily aj s Albáncami a Švajčiarmi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies