Vaniš nechce mediálnu vojnu s Galádom

NETKY.SK • 20 November 2014, 16:00 • 2 min
Vaniš nechce mediálnu vojnu s Galádom

RUŽOMBEROK - Nový tréner fortunaligového klubu MFK Ružomberok Ivan Galád už neráta so službami Róberta Vaniša. Dôvodom je skutočnosť, že 22-ročný krídelník (nar. 29. septembra 1992) nepoznal, resp. nevedel vymenovať celú zostavu Podbrezovej, najbližšieho súpera klubu spod Čebraťa v najvyššej súťaži.

slovakia

left justify in out

"To, že sa ma pán tréner pýtal na zostavu, je pravda. Zavolal si nás hráčov do stredu ihriska a opýtal sa ma: ´Povedz mi zostavu Podbrezovej.´ Odpovedal som mu: pán tréner, neviem všetkých hráčov. Viem ich povedať sedem. Na to zareagoval, že ´môžeš ísť dole z ihriska, čau a dohodni sa s vedením,´“ uviedol v rozhovore pre Šport.sk Vaniš, ktorý zdôraznil, že sa nechce s kormidelníkom Ružomberka dostať do mediálnej vojny.

 

Skutočnosť, že nepozná protihráčov z ligy, bývalý hráč Slovana Bratislava, Zlatých Moraviec a rakúskeho klubu ATVS Ober-Grafendorf odmieta. "Napísalo sa to o mne, čo vyznie voči mojej osobe dosť zle, veď minimálne Greška by poznal aj futbalový laik. Je to zvláštne, že pre takúto otázku a odpoveď som odpísaný bez toho, aby ma videli hrať futbal. Myslím si, že ten je o výkonoch a nie o tom, či poznám dopodrobna všetky súpisky tímov," skonštatoval ďalej Róbert Vaniš. Rodák z Malaciek pre Šport.sk doplnil, že ´kvíz o železiaroch´ sa stal ešte pred prvým tréningom pod Galádovým vedením. Vaniš momentálne rokuje s vedením klubu o ukončení zmluvy, bez šance ukázať svoju futbalovú výkonnosť. Podľa vlastného vyjadrenia neuspel ani po tréningu, keď zašiel za trénerom Galádom s otázkou, či by mohol ešte dostať šancu. 

 

Mladý záložník, ktorý v lete podpísal v ružomberskom klube kontrakt na tri roky a pod bývalým kormidelníkom MFK Ladislavom Šimčom nedostával príležitosť stabilne hrať, ešte doplnil: "Keby sa to so zostavou tréner spýtal každého hráča z tímu, ani jeden by nevedel presne odpovedať." 

 

Skúsený 51-ročný rodák z Krupiny Ivan Galád po takmer štvorročnom úspešnom pôsobení pri slovenskej reprezentácii do 21 rokov (dvakrát sa s mužstvom prebojoval do baráže o účasť na ME, pozn.) prikývol na ponuku MFK Ružomberok. Bývalý kouč Zvolena, Dubovej, Senca, Trenčín či Nitry v súvislosti so spomenutým Róbertom Vanišom pre portál pravda.sk poznamenal: "S piatimi hráčmi som sa už rozlúčil. Najbližšie nastúpi Ružomberok v Podbrezovej, požiadal som jedného z nich, aby mi vymenoval zostavu súpera. Nepoznal ani jedného hráča. To je pre mňa absolútne neprijateľné. Hráči reprezentujú svoju firmu a musia poznať súperov z inej." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies