Vanillu Icea zatkli a obvinili z vlámania a krádeže

NETKY.SK • 19 Február 2015, 09:47 • 2 min
Vanillu Icea zatkli a obvinili z vlámania a krádeže

LOS ANGELES - Amerického rappera a herca Vanillu Icea zatkli a obvinili z vlámania do neobývaného domu v susedstve vily, ktorú rekonštruuje.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročný rodák z Dallasu v Texase sa mal okrem toho dopustiť aj krádeže nábytku, ohrievača vody v bazéne, bicyklov a ďalších vecí. Do nehnuteľnosti v Lantane na Floride vraj prenikol niekedy v období od decembra minulého roka do februára, pričom ukradnuté predmety mal neskôr použiť v dome, ktorý zveľaďoval.


Rappera, ktorého najväčším hitom je skladba Ice Ice Baby, polícia v stredu pustila na slobodu po zložení kaucie 6000 amerických dolárov (v prepočte zhruba 5270 eur). Nekládol totiž odpor a spolupracoval. Po prepustení z väzby označil pre WPTV celú vec za nedorozumenie.


Vanilla Ice, občianskym menom Robert Matthew Van Winkle, rekonštruoval domy aj v spolupráci s televíziou DIY Network. Tá od roku 2010 prináša na obrazovky reality šou The Vanilla Ice Project. Rapper sa v roku 2012 objavil v komédii Môj otec je šialenec (2012). Za vedľajšiu rolu v tejto snímke si vyslúžil nomináciu na Zlatú malinu. V roku 2013 odvysielala DIY Network minisériu Vanilla Ice Goes Amish, v ktorej sa interpret pridal ku komunite Amišov a učil sa od nich ako stavajú budovy.
Informácie pochádzajú z agentúry AP, webstránky cnn.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona