Vanessa Hudgens zaplatila za obrázok na skale tisíc dolárov

NETKY.SK • 14 Máj 2016, 14:15 • 2 min
Vanessa Hudgens zaplatila za obrázok na skale tisíc dolárov

USA - Americká herečka a speváčka Vanessa Hudgens zaplatila tisíc dolárov (v prepočte približne 880 eur) ako finančnú náhradu za vyrezanie nápisu do skaly v zákonom chránenom území Coconino National Forest v Arizone.

slovakia

left justify in out

Platba nasledovala po súdnom predvolaní za poškodzovanie prírody, ktoré dostala po zverejnení fotografie srdca vyrezaného do skaly na službe Instagram. V obrázku, ktorý vyfotila ešte vo februári, pritom bolo napísané aj jej meno a meno jej priateľa, herca Austina Butlera. Dvadsaťsedemročná rodáčka zo Salinasu v Kalifornii sa k vyrezaniu nápisu do skaly priznala a miestnej lesnej stráži poskytla aj informácie, kde presne sa jej počin nachádza.


K dohode medzi Hudgens a federálnym zmierovacím sudcom v meste Flagstaff, pri ktorom sa tento chránený les nachádza, prišlo ešte v apríli, ale doteraz nebola verejná. Informácie získala až agentúra Associated Press v rámci žiadosti. Peniaze, ktoré herečka zaplatila, použila dobrovoľnícka skupina Friends of the Forest na obnovu poničeného skalného útvaru.


Vanessa Hudgens sa preslávila vďaka filmovej sérii High School Musical (2006, 2007, 2008), kde si ako Gabriella Montez zahrala a zaspievala so svojím vtedajším priateľom Zacom Efronom. Odvtedy sa objavila v hudobnej dramédii Bandslam (2009), romantickej fantasy dráme Beastly (2011), akčnom fantasy Sucker Punch (2011), rodinnom dobrodružnom filme Cesta na tajomný ostrov 2 (2012), komediálnej krimidráme Spring Breakers (2012), akčnej snímke Machete zabíja (2013) či komediálnom horore Freaks of Nature (2015). Na konte má tiež dva štúdiové albumy - V (2006) a Identified (2008).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies