Vancouver v budúcej sezóne proti Ottawe pod holým nebom

NETKY.SK • 11 Júl 2013, 13:39 • 2 min
Vancouver v budúcej sezóne proti Ottawe pod holým nebom

NEW YORK - Vancouver bude po Edmontone a Calgary tretím kanadským mestom, ktoré zorganizuje zápas zámorskej hokejovej súťaže NHL pod holým nebom.

slovakia

left justify in out

Miestny klub Canucks by mal v rámci Heritage Classic privítať v roku 2014 hráčov Ottawa Senators na štadióne BC Place, ktorý je domovským stánkom ragbyového tímu BC Lions a disponuje zaťahovacou strechou. Jeho súčasná kapacita je 54 320 divákov. V rámci itinerára budúceho ročníka prestížnej súťaže ide o šiesty potvrdený zápas, počas ktorého nebude nad ľadovou plochou strecha. "Canucks a Senators pripravia nezabudnuteľné zážitky pre fanúšikov na celom svete," uviedol komisár NHL Gary Bettman prostredníctvom vyhlásenia.

V zámorskej NHL sa súboje pod holým nebom stali už tradíciou. Prvýkrát po dlhých rokoch sa hralo v Edmontone v roku 2003. Novoročné Winter Classic potom usporiadali v Buffale, Bostone, Chicagu, Pittsburghu a vo Philadelphii, v roku 2011 sa konal aj Heritage Classic medzi Calgary a Montrealom. V uplynulej sezóne mal štafetu prevziať Michigan, ale pre výluku duel medzi Detroitom a Torontom zrušili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies