Vancouver prvý s miestenkou do play off, Višňovský zdolal Haláka

NETKY.SK • 17 Marec 2011, 08:36 • 2 min
Vancouver prvý s miestenkou do play off, Višňovský zdolal Haláka

Vancouver prvý s miestenkou do play off, Višňovský zdolal Haláka

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejový obranca Ľubomír Višňovský pomohol jednou asistenciou k domácej výhre Anaheimu 2:1 nad St. Louis v zápase zámorskej NHL v noci na štvrtok. Brankára hostí Jaroslava Haláka dvakrát prekonal Jason Blake a Ducks sa posunuli na ôsmu priečku Západnej konferencie.

Halák síce kryl 22 striel, no jeho kolega v bránke domácich Ray Emery si v premiére v drese Anaheimu pripísal 30 úspešných zákrokov. Pre Višňovského je to už 43. asistencia v ročníku.

Prvým tímom profiligy, ktorý si zabezpečil miestenku v play off je Vancouver. Canucks vyhrali doma nad Coloradom bez Petra Budaja v bráne 4:2 a líder NHL tak zvíťazil už v siedmom zápase v sérii. Kanadský tím je už istým víťazom Severozápadnej divízie, resp. automaticky jedným z troch najvyššie nasadených mužstiev v nadstavbe na Západe.

Detroit dominoval nad Washingtonom 3:2 aj vďaka dvom gólom Henrika Zetterberga a Capitals tak ukončili deväťzápasovú víťaznú sériu. Osem zápasovú absenciu pre problémy s chrbtom vôbec nebolo vidno na obrancovi Brianovi Rafalskom, ktorý sa troma asistenciami vrátil vo veľkom štýle. Washington nevyžil šancu preskočiť Philadelphiu na prvom mieste Východnej konferencie.

výsledky: Carolina - Toronto 1:3, Detroit - Washington 3:2, Anaheim - St. Louis 2:1 (za domácich L. Višňovský 0+1 - za hostí odchytal celý zápas J. Halák a kryl 22 striel), Vancouver - Colorado 4:2

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies