Van Persieho sužuje narazený prst na nohe

NETKY.SK • 10 Október 2013, 11:41 • 2 min
Van Persieho sužuje narazený prst na nohe

AMSTERDAM - Holandskí futbalisti už majú postup na majstrovstvá sveta do Brazílie vo vrecku, preto by ich nemusela mrzieť neúčasť Robina van Persieho v piatkovom kvalifikačnom zápase proti Maďarsku.

slovakia

left justify in out

Elitný zakončovateľ v službách Manchestru United má stále zranený prst na nohe z minulotýždňového stretnutia Ligy majstrov so Šachtarom Doneck (1:1). "Prst dostal riadne zabrať. Myslel som si, že je zlomený. Našťastie, röntgen ukázal, že nie je. V nedeľu som hral, ale stav sa nezlepšil," povedal kanonier útočiaci na historický rekord v počte gólov za holandský národný tím. Momentálne ho dva presné zásahy delia od dostihnutia Patricka Kluiverta, ktorý sa počas kariéry strelecky presadil 40-krát.

O Van Persieho štarte sa rozhodne zrejme až tesne pred zápasom v Amsterdame, ale každopádne by mal hrať v utorok v Turecku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies