Van Persie v zostave ManUtd už možno v stredu proti Evertonu

NETKY.SK • 3 December 2013, 17:47 • 2 min
Van Persie v zostave ManUtd už možno v stredu proti Evertonu

LONDÝN - Holandský futbalista Robin van Persie sa s najväčšou pravdepodobnosťou vráti po zranení do zostavy Manchestru United už v stredajšom ligovom stretnutí s FC Everton. V utorok o tom informoval kouč "červených diablov" David Moyes.

slovakia

left justify in out

Van Persie bol mimo hry pre zranenie slabín od 10. novembra, keď sa zranil v zápase s Arsenalom Londýn. Moyes, ktorý sa predstaví v súboji s Evertonom po prvý raz, odkedy nahradil Alexa Fergusona, na tlačovej konferencii potvrdil: "Robin je OK. Je šanca, že bude hrať."

Van Persie dal sedem gólov v desiatich ligových stretnutiach v tejto sezóne a počas jeho absencie prišli United o štyri body po remízach s Cardiff City a s Tottenhamom Hotspur. Moyes pôsobil v Goodison Parku celkovo 11 rokov a s Evertonom skončil najlepšie na štvrtom mieste v roku 2005. Everton nevyhral na Old Trafforde nad United od augusta 1992, keď zvíťazili 3:0.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies