Van Persie oroduje za trénera ManUtd: Moyes potrebuje čas

NETKY.SK • 17 Január 2014, 11:16 • 2 min
Van Persie oroduje za trénera ManUtd: Moyes potrebuje čas

MANCHESTER - Podľa futbalového kanoniera Robina van Persieho potrebuje tréner Manchestru United David Moyes čas na to, aby po nevydarenom vstupe do sezóny vyriešil športové problémy anglického veľkoklubu. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

United figurujú v tabuľke Premier League na nelichotivom siedmom mieste s minimálnou šancou na obhajobu majstrovského titulu, ktorým sa v minulej sezóne rozlúčil legendárny tréner Alex Ferguson. Navyše, začiatkom nového kalendárneho roka vypadli United aj z Anglického pohára po prehre 1:2 so Swensea City na Old Trafforde. Škót Moyes prišiel do Manchestru United v lete z FC Everton, s ktorým však počas 11 rokov nezískal žiadnu trofej.

"Moyes potrebuje čas. Tréner je našim vodcom a on okolo seba urobí zmeny. V tejto sezóne sme už stratili veľa bodov, ale urobíme všetko preto, aby sme to ešte zmenili," povedal pre BBC Holanďan van Persie, ktorý prestúpil k United v roku 2012 za 24 miliónov libier z konkurenčného Arsenalu Londýn. V tejto sezóne však pre zranenie odohral len 11 ligových stretnutí, v ktorých však zaznamenal sedem gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies