VIDEO: Van Persie odmieta ísť na predsezónne turné po Ďalekom východe

NETKY.SK • 20 Júl 2012, 13:20 • 2 min
VIDEO: Van Persie odmieta ísť na predsezónne turné po Ďalekom východe

VIDEO: Van Persie odmieta ísť na predsezónne turné po Ďalekom východe

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Manchester United a Manchester City predložili £15 miliónové ponuky na útočníka Arsenalu, Robina van Persieho, ktorý sa odmietol pripojiť k svojim spoluhráčom na predsezónne turné po Ďalekom východe.
Okrem gigantov z Premier League sa do zástupu záujemcov o Holanďana pridal aj Juventus, ktorý tiež predložil oficiálnu ponuku.

Arsenal však za útočníka, ktorému v lete budúceho roka končí na Emirates Stadium zmluva, žiada aspoň 20 miliónov libier. Tréner Arsene Wenger chce Van Persieho ságu vyriešiť čo najrýchlejšie, aby mohol tím pripraviť na novú sezónu s Holanďanom v jeho plánoch, alebo mať dosť času nájsť náhradu.
Arsenal bol skalopevne presvedčený o tom, že ich kapitán v sobotu poletí so zvyškom tímu do Malajzie, ale ak sa tak nestane, tak to bude znamenať začiatok konca jeho kariéry v Arsenale.

Wenger a jeho tím skautov už podrobne prediskutovali možnosť angažovania španielskeho útočníka, Fernanda Llorenteho, ak sa ich holandský talizman definitívne rozhodne opustiť klub. Avšak 27-ročný kanonier, ktorý v minulej sezóne zaznamenal 28 gólov v drese Bilbaa, má v zmluve uvoľňovaciu klauzulu vo výške €35 miliónov. Wenger sa domnieva, že Llorenteho fyzické atribúty a schopnosti s loptou, mu dávajú predpoklady na úspešné adaptovanie sa na anglický futbal.
Okrem Llorenteho Arsenal ako náhradu za Van Persieho zvažuje aj Stevana Jovetiča z Fiorentiny a Roberta Lewandowskeho z Borussie Dortmund.

Van Persieho góly a trochu atmosféry Premier League:{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=YyZ5c3m3IJI"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies