Van Persie oddychoval, United spasil baskický vlastenec

NETKY.SK • 24 Október 2013, 11:12 • 2 min
Van Persie oddychoval, United spasil baskický vlastenec

MANCHESTER - Na chudobnom jednogólovom víťazstve futbalistov Manchestru United 1:0 v stredajšom zápase Ligy majstrov s Realom Sociedad San Sebastián mohla mať svoj podiel aj absencia domáceho kanoniera Robina van Persieho.

slovakia

left justify in out

Holanďan nefiguroval ani na súpiske a "červeným diablom" musel pomôcť k víťazstvu vlastným gólom z 2. minúty stopér hostí Inigo Martínez. Podľa trénera Davida Moyesa sa Van Persie sťažoval na staršie zranenia a dostal čas na oddych pred sobotňajším ligovým duelom so Stoke City. 

"Bolia ho dva prsty na nohe a ozvali sa aj slabiny, preto sme mu dali šancu oddýchnuť si a pripraviť sa na víkend. Máme široký káder a dostatok čerstvých hráčov v ňom," vysvetlil Moyes. Van Persieho nahradil na hrote Javier Hernández, ale nepresadil sa ani on, ani Wayne Rooney. United sú po víťazstve na čele tabuľky A-skupiny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies