Van Persie nedohral zápas s Walesom pre zranenie slabín

NETKY.SK • 5 Jún 2014, 09:54 • 2 min
Van Persie nedohral zápas s Walesom pre zranenie slabín

AMSTERDAM - Futbalisti Holandska síce zvíťazili v stredajšom prípravnom zápase nad Walesom (2:0), ale ich kapitán Robin van Persie striedal už po polčase pre čerstvé zranenie slabín.

slovakia

left justify in out

Podľa trénera "oranjes" Louisa van Gaala to však nie je vážne zranenie a štart kanoniera Manchestru United na MS 2014 v Brazílii v úvodnom súboji proti Španielsku nie je ohrozený.
      

Van Persie pracuje tvrdo na svojom návrate na zelený koberec od marcového zranenia kolena v zápase osemfinále Ligy majstrov s Olympiakosom Pireus. V stretnutí s Walesom sa však na ihrisku trápil a bolo zrejmé, že nie je úplne fit. "V zápase s Walesom sme ho pre istotu stiahli, pretože to nebol dôležitý zápas," reagoval van Gaal. "Pre nás bolo dôležitejšie ušetriť ho pre majstrovstvá sveta."  
      

Tridsaťročný van Persie nastúpil vo všetkých posledných troch prípravných zápasoch Holandska proti Ekvádoru, Ghane a Walesu, pričom proti africkému tímu zaznamenal už 43. gól v najcennejšom drese.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona