Van Kessel si musí zvyknúť na českú ligu, tvrdí Šilhavý

NETKY.SK • 13 September 2016, 09:55 • 2 min
Van Kessel si musí zvyknúť na českú ligu, tvrdí Šilhavý

PRAHA - Holandský futbalista Gino van Kessel, ktorý v lete za viac ako jeden milión eur prestúpil z AS Trenčín do Slavie Praha, zatiaľ nenapĺňa očakávania klubu z českej metropoly.

slovakia

left justify in out

Tréner "zošívaných" Jaroslav Šilhavý v nedeľňajšom dueli 6. kola najvyššej súťaže na pôde Teplíc (2:2) rodáka z Alkmaaru stiahol z trávnika v 64. min. "Musí si zvyknúť na českú ligu," vyjadril sa pre denník Sport nový kouč Slavie Praha, ktorý pred týždňom nahradil na lavičke Dušana Uhrina ml. So 17 gólmi najlepší strelec uplynulého ročníka slovenskej Fortuna ligy dosiaľ nepresvedčil. "Keď príde taká hviezda a ešte za veľké peniaze, tak očakávate od hráča nejaký výkon. Na Slovensku strieľal góly, sledoval som ho tam, hral naozaj veľmi dobre. Nechcem znižovať kvalitu slovenskej futbalovej súťaže, ale určite je na nižšej úrovni než česká. Nebudem mať problém Gina vystriedať alebo nepostaviť, pretože na prvom mieste je klub, až potom Van Kessel či tréner," dodal Jaroslav Šilhavý na margo rýchlonohého krídelníka, reprezentujúceho Curacao, ktorý podpísal s vedením Slavie Praha trojročnú zmluvu platnú do 30. júna 2019.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona