Van Kessel je blízko k prestupu do pražskej Slavie

NETKY.SK • 12 Júl 2016, 14:24 • 2 min
Van Kessel je blízko k prestupu do pražskej Slavie

PRAHA - Tím úradujúceho slovenského futbalového majstra AS Trenčín pravdepodobne opustí jedna z veľkých opôr. So 17 gólmi najlepší strelec uplynulej fortunaligovej sezóny Gino van Kessel je podľa portálu iDnes.cz blízko k prestupu do pražskej Slavie.

slovakia

left justify in out

Český klub má o 23-ročného útočníka veľký záujem, rokovania údajne dospeli do pokročilej fázy. "Intenzívne rokujeme. Kluby sú v podstate dohodnuté. Je to iba otázka pár detailov ohľadom hráča," uviedol generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček pre RTVS. "Keď príde adekvátna ponuka, tak ju klub bude akceptovať," dodal tréner slovenského šampióna Martin Ševela.

 

Van Kessel prešiel mládežníckymi akadémiami Alkmaaru a Ajaxu Amsterdam, Trenčínu pomohol k zisku dvoch majstrovských titulov a jednému triumfu v domácom pohári. Rodák z holandského Alkmaaru, ktorý reprezentuje ostrovný štát Curacao, sa nedávno ukázal v Česku, v prípravnom zápase strelil dva góly Sparte Praha. Portál iDnes.cz dodal, že s cenou cez milión eur by sa mohol stať najväčším prestupom v českej lige za uplynulé roky. Dosiaľ najviac stál v roku 1997 slovenský útočník Szilárd Németh, ktorého Sparta kúpila zo Slovana Bratislava za 35 miliónov českých korún.

 

Vedenie "zošívaných" nechcelo transfer ani záujem o van Kessela komentovať. "Prestupové špekulácie týkajúce sa nášho klubu nebudeme v tejto chvíli komentovať," citoval iDnes.cz slová Michala Býčeka z oddelenia pre komunikáciu Slavie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies