Van Kessel hráčom mesiaca máj a prvým dvojnásobným víťazom

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 10:13 • 2 min
Van Kessel hráčom mesiaca máj a prvým dvojnásobným víťazom

BRATISLAVA - Holandský futbalový krídelník a hráč úradujúceho slovenského majstra AS Trenčín Gino van Kessel sa stal víťazom májovej ankety Hráč mesiaca vo Fortuna lige.

slovakia

left justify in out

Reprezentant Curacaa mal v závere uplynulej sezóny vynikajúcu formu: v posledných troch kolách skóroval sedemkrát a so 17 gólmi sa napokon prestrieľal k titulu kráľa strelcov v najvyššej slovenskej súťaži v sezóne 2015/2016. Dvadsaťtriročný rodák z Alkmaaru triumfoval v hlasovaní odbornej poroty a fanúšikov s 38 bodmi, čo je o 17 viac ako mal druhý v májovej klasifikácii David Depetris zo Spartaka Trnava. Tretí skončil ďalší hráč majstrovského Trenčína Ibrahim Rabiu. Informuje portál fortunaliga.sk s tým, že Van Kessel je prvým futbalistom, ktorému sa podarilo vyhrať v ankete až dvakrát - premiérovo aj za november 2015.

 

Prvým víťazom ankety bol útočník Dunajskej Stredy Ákos Szarka (dominoval v auguste). Najviac hlasov za mesiac september dostal Trenčan Matúš Bero, v októbri uspel kamerunský kanonier FC ViOn Zlaté Moravce Léandre Gael Tawamba Kana. V jarnej časti za mesiac marec zvíťazil Miloš Lačný z MFK Ružomberok a v apríli Van Kesselov holanský krajan a spoluhráč z AS Trenčín Ryan Koolwijk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies