Van Ginkel podpísal zmluvu s FC Chelsea

NETKY.SK • 6 Júl 2013, 14:50 • 2 min
Van Ginkel podpísal zmluvu s FC Chelsea

LONDÝN: FC Chelsea by mal za holandského reprezentanta Marca Van Ginkela zaplatiť Arnhemu 10,5 milióna eur

slovakia

left justify in out

Anglický futbalový klub FC Chelsea získal do kádra stredopoliara Marca van Ginkela z holandského Vitesse Arnhem. Dvadsaťročný rodák z Amersfoortu sa pripojil k tímu "The Blues" po úspešnej lekárskej prehliadke a podpísal s novým zamestnávateľom kontrakt na päť rokov. FC Chelsea by mal podľa portálu uefa.com za Van Ginkela zaplatiť Arnhemu 10,5 milióna eur. "Som veľmi rád, že budem pôsobiť vo vynikajúcom klube so skvelými hráčmi," povedal záložník z "krajiny tulipánov" a dodal: "Štadión aj tréningové plochy sú fantastické. Všetkých hráčov dobre poznám; teším sa, že sa s nimi v pondelok stretnem. Od svojho pôsobenia v Chelsea si veľa sľubujem."

Van Ginkel je holandským reprezentantom do 21 rokov, na konte má aj jeden štart za seniorský výber. Odchovanec Vitesse, ktorý debutoval v najvyššej holandskej súťaži Eredivisie v apríli 2010 vo veku 17 rokov, sa stal druhou posilou staronového trénera Josého Mourinha. Prvou bol nemecký útočník André Schürrle z Bayeru Leverkusen.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies