Van Ginkel do AC Miláno, Biabiany zostáva v Parme

NETKY.SK • 2 September 2014, 07:22 • 2 min
Van Ginkel do AC Miláno, Biabiany zostáva v Parme

MILÁNO - Taliansky futbalový klub AC Miláno získal v závere prestupového obdobia do kádra holandského stredopoliara Marca Van Ginkela, nepodarilo sa mu však zrealizovať už takmer "upečený" transfer francúzskeho krídelníka Jonathana Biabianyho z Parmy.

slovakia

left justify in out

Milánčania mali za parížskeho rodáka Biabianyho zaplatiť Parme 4 milióny eur, náhradou za 26-ročného "rýchlika" Biabianyho mal byť aj skúsený obranca AC Cristian Zaccardo. Práve zamietavé stanovisko 32-ročného beka, ktorý sa nedohodol s Parmou na podmienkach zmluvy, zmarilo na poslednú chvíľu už dohodnutý prestup. Nadšené pózovanie Biabianyho v drese a šále milánskeho klubu bolo len predčasnou radosťou. 

 

Dvadsaťjedenročný Van Ginkel bude v tíme "rossoneri" hosťovať z londýnskeho FC Chelsea do konca prebiehajúcej sezóny. Milánsky klub počas leta posilnili aj Van Ginkelov spoluhráč z Chelsea Fernando Torres, brankár Diego López, Brazílčan Alex, Kolumbijčan Pablo Armero a Francúz Jérémy Ménez. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies