Van Gaala by ponuka od ManUtd potešila, k dohode ale zatiaľ nedošlo

NETKY.SK • 8 Máj 2014, 08:53 • 2 min
Van Gaala by ponuka od ManUtd potešila, k dohode ale zatiaľ nedošlo

HAAG - Súčasný kouč holandskej futbalovej reprezentácie Louis van Gaal uviedol, že by ho ponuka od Manchestru United potešila, ale k žiadnej dohode zatiaľ nedošlo.

slovakia

left justify in out

Meno holandského odborníka sa skloňuje v súvislosti s nástupcom odvolaného Davida Moyesa, pretože po MS 2014 mu končia povinnosti pri národnom tíme "oranjes".
     

Šesťdesiatdvaročný van Gaal vo svojej úspešnej trénerskej kariéry na lavičke anglického klubu nesedel. "Záujem o moje služby ma viacero klubov. Mám na výber. Čo sa týka Manchestru United, tak na ničom sme sa zatiaľ nedohodli. Možno v novinách písali, že už som podpísal zmluvu a dokonca menoval aj asistentov," povedal holandský tréner.      
     

Aj Tottenham Hotspur prejavil interes o Van Gaala, ktorý patrí k uznávaným top trénerom v Európe. Vyhral ligové tituly v Holandsku, Španielsku a Nemecku, pričom bol trénerom FC Barcelony aj Bayernu Mníchov. Navyše, prestížnu Ligu majstrov 1994/1995 vyhral ešte na lavičke Ajaxu Amsterdam.
     

Moyesa odvolali na Old Trafforde len desať mesiacov potom, ako nahradil legendárneho Sira Alexa Fergusona. V posledných štyroch stretnutiach v sezóne prevzal funkciu dočasného trénera Ryan Giggs. "S nadšením by som prijal ten džob od Manchestru United," uviedol Van Gaal pre BBC. "Dúfam, že budem medzi kandidátmi. Je to jeden z najväčších klubov na svete a je to pre mňa fantastická výzva," dodal Van Gaal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona