Van Gaal verí, že Di Maria bude ďalej hrať za Manchester United

NETKY.SK • 7 Február 2015, 13:03 • 2 min
Van Gaal verí, že Di Maria bude ďalej hrať za Manchester United

LONDÝN - Tréner anglického futbalového klubu Manchester United Louis van Gaal nemá pochybnosti o tom, či Angel Di Maria bude naďalej hrať za klub, napriek jeho obavám o bezpečnosť rodiny po minulotýždňovom pokuse o vlámanie do domu argentínskeho futbalistu.

slovakia

left justify in out

Podľa britských médií sa uplynulú sobotu pokúsili vlamači vniknúť do domu Di Mariu, rozbili dvere na terase, ale po spustení alarmu ušli. Di Maria, ktorý prestúpil do Manchestru v auguste minulého roku za rekordnú sumu 59 miliónov libier z Realu Madrid, sa po incidente presťahoval s rodinou do hotela. 
      

"Prostredie je pre psychickú pohodu veľmi dôležité. Hovoril som s ním pred zápasom s Cambridge United a on sám chcel hrať a hral veľmi dobre. Aj pred nedeľňajším zápasom proti West Hamu sa budem musieť rozhodnúť či nastúpi, ale po výkone proti Cambridge nemám žiadne pochybnosti," povedal Van Gaal.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies