Van Gaal: Van Persie nebude kopať pokutové kopy

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 14:08 • 2 min
Van Gaal: Van Persie nebude kopať pokutové kopy

MANCHESTER - Na konto útočníka anglického futbalového klubu Manchester United Robina van Persieho tak skoro nepribudne žiadny gól z pokutového kopu.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, "červení diabli" v sobotu nečakane prehrali na domácej pôde v rámci 35. kola Premier League s tímom West Bromwich Albion 0:1. Hostia sa dostali do vedenia v 63. min zásluhou švédskeho univerzála Jonasa Olssona. Domácim sa už nepodarilo vyrovnať napriek enormnému tlaku a odpískanému pokutovému kopu, ktorý nepremenil holandský zakončovateľ Van Persie.

 

Kouč Manchestru United Louis van Gaal po zápase vyhlásil, že jeho krajan už penalty zahrávať nebude. "Robin je na konci zoznamu. Je to tak vždy, keď niekto neuspeje. Keď Wayne Rooney nepremenil jedenástku, tiež išiel v poradí na koniec," cituje BBC slová holandského trénera. 

 

Manchester United je so 65 bodmi na štvrtom mieste v tabuľke a pred piatym Liverpoolom má náskok 4 bodov. West Bromwich je so 40 bodmi na 13. priečke. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies