Van Gaal nevidel Evansov pľuvanec, emotívny návrat Gutierreza

NETKY.SK • 5 Marec 2015, 10:00 • 2 min
Van Gaal nevidel Evansov pľuvanec, emotívny návrat Gutierreza

LONDÝN - Futbalisti Manchestru United vyhrali v 28. kole anglickej Premier League na pôde Newcastlu United až gólom v závere. Tréner "červených diablov" Luis Van Gaal však po zápase hovoril o jednom z najlepších výkonov sezóny. O incidente z prvého polčasu, pri ktorom obranca Jonny Evans údajne opľul na zemi ležiaceho krídelníka Papissa Cisseho, veľmi hovoriť nechcel.

slovakia

left justify in out

"Nemyslím si, že Johny Evans je hráč, ktorý pľuje na súperov. Možno si odpľul na zem, z lavičky to však nebolo dobre vidieť. Zbytočne by som to celé nerozmazával. Počas celých 90 minút sme dominovali a bol to azda náš najlepší zápas v sezóne na ihriskách súperov. Presadili sme sa síce až v 89. minúte zásluhou Ashleyho Younga, naše víťazstvo je však úplne zaslúžené. Mali sme šance na to, aby sme skórovali oveľa skôr. Aj domáci mali dve tutovky, no podržal nás David de Gea. Pred naším gólom odviedol skvelú prácu Wayne Rooney, ktorého aktivita viedla k súperovej chybe. Bol to z jeho strany bláznivý šprint za stratenou loptu. Ukázal, že má veľkého bojového ducha a snaží sa v každej situácii pomôcť tímu," citovala holandského kormidelníka agentúra Reuters.

 

V drese Newcastlu zaznamenal emotívny návrat na trávniky po liečbe rakoviny argentínsky stredopoliar Jonas Gutierrez. Vlani v septembri mu odstránili ľavý semenník, následne sa podrobil chemoterapii. "Do konca života si budem pamätať na to, aké skvelé prijatie mi pripravili spoluhráči a fanúšikovia," vyznal sa Gutierrez. "Podporu mi vyjadrili zástupcovia klubov z celého sveta, čo mi veľmi pomohlo pri boji s chorobou. Chcel by som odkázať všetkým ľuďom, ktorí majú podobné problémy, aby zostali pozitívne naladení. Ak celým srdcom veríte, že sa môžete z toho dostať, dokážete to."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies