Van Gaal: Manchesterské derby bez Falcaa, Rooney musí hrať

NETKY.SK • 31 Október 2014, 17:53 • 2 min
Van Gaal: Manchesterské derby bez Falcaa, Rooney musí hrať

MANCHESTER - Kolumbijský útočník anglického futbalového klubu Manchester United Radamel Falcao pre zranenie vynechá nedeľňajší prestížny ligový duel proti Manchestru City.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom holandský tréner "červených diablov" Louis van Gaal, ktorého môže tešiť aspoň skutočnosť, že do súboja môže nasadiť kapitána tímu Wayna Rooneyho. "Falcaa stále trápi zranenie," skonštatoval Van Gaal. Kolumbijčan vynechal pre zdravotnú indispozíciu minulotýždňové stretnutie s Chelsea.

 

Po vypršaní trojzápasového trestu za kopnutie súpera by sa mala vrátiť do zostavy United jedna z najväčších hviezd mužstva Wayne Rooney. V anglických médiách sa objavili informácie, že kapitán tamojšej reprezentácie má problémy s nohou, holandský kormidelník United však vyvrátil akékoľvek špekulácie o účasti zakončovateľa v nedeľňajšom dueli: "Rooney nebol zranený. Musí hrať, je môj kapitán. Som veľmi rád, že je k dispozícii." 

 

"The Citizens" môžu dosiahnuť šieste víťazstvo z ostatných siedmich vzájomných ligových meraní síl. Duel sa uskutoční na Etihad Stadium v nedeľu 2. novembra s úvodným výkopom o 14.30 h SEČ. V minulej sezóne dvakrát uspeli absolútne suverénne City (4:1 a 3:0, pozn.). Momentálne je úradujúci majster Manchester City na treťom mieste tabuľky so šesťbodovým mankom na vedúci FC Chelsea, mužstvu z Old Traffordu patrí až ôsma pozícia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies