Van Gaal bude údajne trénerom Manchestru United aj v sezóne 2016/2017

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 16:39 • 2 min
Van Gaal bude údajne trénerom Manchestru United aj v sezóne 2016/2017

MANCHESTER - Futbalistov anglického Manchestru United vraj povedie aj v sezóne 2016/2017 holandský kormidelník Louis van Gaal. S touto informáciou vyrukoval v utorok redaktor holandského denníka De Telegraaf Marcel van der Kraan, ktorý má s trénerom dobré vzťahy.

slovakia

left justify in out

Van Gaal má údajne podporu od majiteľov klubu, resp. podpredsedu Eda Woodwarda. Podľa medializovaných informácií dostane tréner Manchestru v lete 100 miliónov eur na prestupy, hlavným cieľom bude útočník Evertonu Romelu Lukaku, autor 25 gólov v 36 zápasoch prebiehajúcej sezóny.

 

Trénerská stolička United v nasledujúcej sezóne zostáva stále veľkou záhadou, pretože média prednedávnom priniesli informáciu o podpise predbežného kontraktu s Josem Mourinhom z Portugalska. V prípade nedodržania predbežnej zmluvy s Mourinhom, čaká vraj na portugalského trénera "bolestné" vo výške 15 miliónov libier.

 

Van Gaalovi končí na Old Trafford platný kontrakt po sezóne 2016/2017. "Červení diabli" momentálne bojujú o účasť v Lige majstrov 2016/2017, sedem kôl pred koncom Premier League strácajú na miestenku zaručujúcu účasť minimálne v predkole jediný bod.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies