Van Gaal: Brankár Valdes v Manchestri United končí

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 09:04 • 2 min
Van Gaal: Brankár Valdes v Manchestri United končí

BELLEVUE - Španielsky futbalový brankár Victor Valdes sa v Manchestri United príliš dlho neohreje. Tréner Louis Van Gaal vyhlásil, že vedenie klubu je pripravené bývalého gólmana Barcelony predať, pretože si neosvojil filozofiu mnohonásobného anglického majstra.

slovakia

left justify in out

Valdes sa nedostal do kádra "červených diablov" na predsezónne turné v USA, ktoré odštartuje účastník Premier League v piatok v Seattli duelom proti mexickej Americe. "Nezaradili sme ho do kádra, pretože naša filozofia je mu cudzia. Filozofia je založená na tom, akým spôsobom hráte futbal a ako sa udržiavate v zápasovom rytme," citovala slová Van Gaala agentúra AP.

 

Valdes prišiel na Old Trafford v januári a s ManU podpísal poldruharočný kontrakt. Prvý súťažný zápas však odohral až 17. mája, keď proti Arsenalu Londýn nahradil medzi tromi žrďami zraneného Davida de Geu. Príležitosť dostal aj v ďalšom súboji proti Hullu City. "Dal som mu šancu, aby o svojich kvalitách presvedčil iných záujemcov o jeho služby," vyjadril sa vtedy holandský kouč.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies