Valverde lídrom Španielska na OH v Riu de Janeiro

NETKY.SK • 19 Júl 2016, 13:04 • 2 min
Valverde lídrom Španielska na OH v Riu de Janeiro

MADRID - Alejandro Valverde bude lídrom španielskeho tímu v cyklistických pretekoch s hromadným štartom na augustových olympijských hrách v Riu de Janeiro.

slovakia

left justify in out

Skúsenému 36-ročnému jazdcovi Movistaru budú pomáhať tímoví kolegovia Imanol Erviti, Ion Izaguirre a Jonathan Castroviejo, piatym členom družstva bude Joaquim Rodríguez z Kaťuše. Do nominácie sa nedostal Alberto Contador, ktorý sa lieči z následkov pádov na Tour de France, začal však už s tréningom.

 

Izaguirre a Castroviejo budú reprezentovať Španielsko na OH 2016 aj v individuálnej časovke. Prvý menovaný je úradujúci národný šampión.

 

Valverde sa predstaví na svojich štvrtých olympijských hrách, v doterajších troch účastiach neskončil lepšie ako na 13. miesto. Castroviejo obsadil v londýnskej časovke v roku 2012 deviatu priečku. Informoval portál Cyclingnews.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies