Valentino Rossi sa ešte do dôchodku nechystá, v sezóne 2021 bude jazdiť po boku svojho žiaka Morbidelliho

NETKY.SK • 29 September 2020, 13:16 • 2 min
Valentino Rossi sa ešte do dôchodku nechystá, v sezóne 2021 bude jazdiť po boku svojho žiaka Morbidelliho

BARCELONA- Legenda motoršportu Valentino Rossi bude pokračovať v MotoGP aj v nadchádzajúcej sezóne, Valentino sa lúči s továrnou Yamahou a presúva sa do satelitného tímu Petronas Yamaha SRT.

slovakia

left justify in out

"Na papieroch to je jedna sezóna, v skutočnosti to môže byť oveľa viac"

Valentino Rossi podpísal zmluvu so satelitným tímom Petronas Yamaha SRT. Zmluva je podpísaná do konca sezóny 2021, šéf tímu Yamaha Lin Jarvis sa vyjadril,:" že ak sa rozhodne Rossi pokračovať a Petronas bude spokojný tak nevidí žiadny dôvod, prečo by Rossi nemohol v MotoGP pokračovať aj dlhšie ako iba do konca sezóny 2021".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa PETRONAS SRT (@sepangracingteam),

 

Rossi bude pretekať po boku jeho žiaka Franca Morbidelliho

Za tím Petronas Yamaha SRT bude pretekať talianské duo, Rossi sa stane tímovým kolegom Franca Morbidelliho a Rossi si to náramne pochvaloval na tlačovej konferencii pred veľkou cenou Barcelony.

"Je to pre mňa ako splnený sen, budem pretekať po boku jazdca z mojej akadémie, Franco a ja si budeme schopní pomôcť a užitočne spolupracovať s tímom," vyjadril sa 41 ročný Talian.  Valentino sa nechcel ponáhlať s urobením takéhoto rozhodnutia, musel najprv zistiť či nato stále má, či ešte stále má ten "drive" aby bojoval o pódia, ba dokonca o víťazstvá. 

Valentino Rossi získal doposiaľ v kráľovskej kubatúre MotoGP 7 majstrovských titulov, 89 víťazstiev a 199 pódiových umiestnení.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Valentino Rossi (@valeyellow46),

 

 

Mohlo by vás zaujímať: Rossi sa ukončenia kariéry nebojí, pretekanie ho však ešte baví

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies