Valencia získala útočníka Aduriza za sumu okolo štyri milióny eur

NETKY.SK • 15 Júl 2010, 12:09 • 2 min
Valencia získala útočníka Aduriza za sumu okolo štyri milióny eur

Valencia získala útočníka Aduriza za sumu okolo štyri milióny eur

slovakia

left justify in out

img

Španielsky futbalový klub Valencia získal do svojich radov útočníka Artiza Aduriza z konkurenčného Realu Mallorca. Informoval o tom samotný klub na svojej internetovej stránke. Valencia zaplatila údajne za 29-ročného zakončovateľa, ktorý strelil minulú sezónu za Mallorcu 12 gólov, približne štyri milióny eur.
      Klub, ktorý trápili dlhy vo výške viac ako 500 miliónov eur, sa po nútenom predaji hviezd ako David Villa (FC Barcelona), či David Silva (Manchester City), snaží opäť obnoviť svoj káder. Aduriz sa tak po Robertovi Soldadovi, Portugalčanovi Ricardovi Costovi, Turkovi Mehmetovi Topalovi, Argentínčanovi Tinovi Costovi a Francúzovi Sofianeovi Feghoulim stal už šiestou letnou posilou Valencie.
      "Dúfame, že všetky prestupy čoskoro uzavrieme a sme veľmi šťastní, že podstatnú časť kádra už máme skompletizovanú," uviedol technický tajomník klubu Braulio Vazquez. Valencia skončila minulú sezónu v Primera Division na treťom mieste a kvalifikovala sa tak do skupinovej fázy Ligy majstrov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies