Valencia postúpila cez Barakaldo, Neville sa dočkal prvého víťazstva

NETKY.SK • 17 December 2015, 10:07 • 2 min
Valencia postúpila cez Barakaldo, Neville sa dočkal prvého víťazstva

MADRID - Futbalisti Valencie postúpili do osemfinále španielskeho Kráľovského pohára. V odvetnom súboji 16-finále Copa del Rey zdolali treťoligové Barakaldo 2:0 a po dvojzápasovom súčte 5:1 si vybojovali účasť medzi elitnou šestnástkou. Pre anglického kouča Valencie Garyho Nevillea to bol prvý triumf v novom pôsobisku.

slovakia

left justify in out

O góly sa na štadióne Mestalla postarali Santi Mina a Alvaro Negredo. "S výsledkom som spokojný. Dnešné víťazstvo je dôležité pre zvýšenie si sebavedomia. Na výhru sme čakali dva týždne, konečne sa to podarilo," uviedla bývalá hviezda Manchestru United.

 

Neville debutoval na lavičke Valencie pri prehre s Olympique Lyon v Lige majstrov. Minulý víkend uhrali jeho noví zverenci v lige remízu 1:1 s Eibarom. "V mužstve sú kvalitní hráči a máme na to, aby sme dosahovali kvalitné výsledky. Určite je veľa vecí na zlepšenie, na tom budeme postupne pracovať," dodal Neville.

 

Prekvapenie sa zrodilo na účet Malagy. Účastník Primera Division vypadol s druholigovým klubom Mirandes, keď po prehre 1:2 v prvom zápase ťahal za kratší koniec aj v odvete (0:1).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona