Valencia neponúkla novú zmluvu kapitánovi Albeldovi

NETKY.SK • 11 Jún 2013, 10:20 • 2 min
Valencia neponúkla novú zmluvu kapitánovi Albeldovi

VALENCIA - Vedenie španielskeho futbalového klubu FC Valencia neponúklo novú zmluvu kapitánovi Davidovi Albeldovi.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný defenzívny stredopoliar v mužstve končí po dlhých štrnástich rokoch, predtým vo Valencii absolvoval aj sezónu 1997/1998. "Končí sa jeho pätnásť sezón trvajúca éra na štadióne Mestalla, počas ktorej sa stal dvakrát majstrom Španielska a získal aj Pohár UEFA, Kráľovský pohár, európsky Superpohár a španielsky Superpohár. Prajeme Davidovi Albeldovi, jednému z najvýznamnejších hráčov našej klubovej histórie, veľa šťastia v jeho ďalšej profesionálnej kariére aj osobnom živote. Náš klub bude navždy jeho domovom," uvádza sa v správe na oficiálnom klubovom webe. Zástupcovia klubu, nový prezident Amadeo Salvo a tréner Miroslav Djukič, oznámili túto novinku Albeldovi na pondelkovom stretnutí.

David Albelda strávil vo Valencii prevažnú časť seniorskej kariéry. Od roku 1996, keď debutoval v prvom tíme, nebol súčasťou mužstva iba v dvoch sezónach - v oboch prípadoch hosťoval v neďalekom Villarreale.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies