Valdés možno na hosťovanie do Standardu Liége

NETKY.SK • 21 Január 2016, 12:52 • 2 min
Valdés možno na hosťovanie do Standardu Liége

MANCHESTER - Trápenie futbalového brankára Víctora Valdésa v anglickom Manchestri United by sa mohlo čochvíľa skončiť, podľa portálu The Independent sa bývalý španielsky majster sveta i Európy možno presunie na hosťovanie do belgického klubu Standard Liége.

slovakia

left justify in out

Samotný gólman zverejnil na sociálnej sieti instagram aj rozlúčkový príspevok: "Ďakujem vám za podporu počas týchto pre mňa ťažkých mesiacov. Nikdy na to nezabudnem. Čoskoro sa uvidíme."

 

 

#Gracias @manchesterunited Family !

Fotka uverejnená používateľom Victor Valdes (@vicvaldes1),


Niekdajší gólman FC Barcelona prišiel na Old Trafford vlani v januári, v tejto sezóne však neodohral v drese "červených diablov" ani minútu, keď po odmietnutí nastúpenia za rezervný tím v závere uplynulého ročníka upadol do nemilosti trénera Louisa van Gaala. Jednotkou United medzi tromi žrďami je momentálne iný Španiel David de Gea, náhradníka mu robí Argentínčan Sergio Romero.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies