Valdes chce odísť z Barcelony, záujem má Monaco

NETKY.SK • 31 Máj 2013, 12:09 • 2 min
Valdes chce odísť z Barcelony, záujem má Monaco

MADRID - Futbalový brankár Victor Valdes v piatok potvrdil svoj záujem opustiť počas leta káder španielskeho majstra FC Barcelona napriek tomu, že má platný kontrakt až do roku 2014.

slovakia

left justify in out

"Je to rozhodnutie, ktoré som odkladal niekoľko rokov. Myslím ale, že môj čas tu sa teraz končí. Klub a ja sa pokúsime nájsť vzájomne výhodné riešenie," cituje agentúra dpa slová Valdesa, ktoré naznačujú, že z katalánskeho veľkoklubu chce odísť čo najskôr.

Valdes bol gólmanskou jednotkou v FC Barcelona od roku 2003 a stal sa najlepším brankárom v klubovej histórii, keď výrazne prispel k trom triumfom v Lige majstrov a šiestim španielskym titulom.

Podľa médií má eminentný záujem o služby Valdesa francúzsky klub AS Monaco, do Barcelony by mohol naopak prísť Marc-Andre ter Stegen z Borussie Mönchengladbach alebo Pepe Reina z Liverpoolu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies