Val Kilmer: V kostýme Batmana som sa cítil ako starý muž

NETKY.SK • 15 August 2013, 09:23 • 2 min
Val Kilmer: V kostýme Batmana som sa cítil ako starý muž

BRATISLAVA - Americký herec Val Kilmer priznal, že v kostýme Batmana, ktorý mal oblečený v snímke Batman navždy (1995), sa cítil ako starý muž. Povedal to počas rozhovoru v americkej talkšou Conan.

slovakia

left justify in out

"Potrebujete niekoho, kto vám pomôže obliecť si ho. Asi 45 minút zaberie, kým si ho zase vyzlečiete. Potrebujete niekoho, kto vám pomôže ísť na záchod. Nič v ňom nepočujete a keď voláte, aby vám prišiel niekto pomôcť, nikto nepríde," vysvetlil.
Päťdesiattriročný herec tiež dodal, že si pripadal ako manekýn, ktorý môže len sedieť a ešte aj to vo veľmi nepohodlnej polohe. Takisto povedal, že ho museli kŕmiť pomocou slamky. 

Val Kilmer sa narodil v Los Angeles. Do povedomia sa dostal účinkovaním v snímkach Prísne tajné (1984), Top Gun (1986) či Willow (1986). Medzi jeho najznámejšie filmy patrí práve spomínaný Batman navždy (1995) či The Doors (1991), kde stvárnil legendárneho Jima Morrisona. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies