Vaidišová sa po štyroch rokoch vracia na kurty

NETKY.SK • 3 Február 2014, 15:45 • 2 min
Vaidišová sa po štyroch rokoch vracia na kurty

PRAHA - Česká tenistka Nicole Vaidišová sa po štyroch rokoch odmlky vracia do súťažného diania. S odvolaním sa na twitterové konto 24-ročnej niekdajšej 7. hráčky svetového rebríčka WTA o tom informovali viaceré české médiá, napríklad iSport.blesk.cz či iDnes.cz.

slovakia

left justify in out

"Tvrdo pracujem, aby som sa skúsila vrátiť na dvorce," oznámila bývalá manželka Radka Štěpánka Vaidišová. Pripojila niekoľko záberov z prípravy. Naposledy hrala v marci 2010 na podujatí ITF s dotáciou 25 000 USD v americkom Hammonde. Kariéru prerušila bez vysvetlenia, napospol sa písalo o strate motivácie. 

Prípadný comeback bol témou už v septembri 2013, keď krajanka a kolegyňa z kurtov Iveta Benešová na Twitteri napísala: "Prekvapenie, ktoré som avizovala! Nicole a ja, nastal čas dostať sa do formy. Pre obe. Tenis príde na rad neskôr." Publicistka Carole Bouchardová vtedy uviedla: "Reakcia od Vaidišovej agenta: žiadny tenis v agende, len ambícia popracovať na sebe a potom by sa uvidelo." Ďalší renomovaný tenisový novinár Ben Rothenberg v tom období podotkol: "K šumom o Vaidišovej návrate. Počul som od Štěpánka aj hráčok, že ona často hrala tenis pre zábavu v rokoch 2011 a 2012, takže z toho nevypadla totálne." 

Rodáčka z nemeckého Norimbergu Vaidišová je semifinalistkou Roland Garros 2006 a Australian Open 2007 a držiteľkou 6 singlových titulov z hlavnej profesionálnej úrovne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona