Väzňa na úteku zadržala polícia v obchodnom dome

NETKY.SK • 6 Október 2010, 11:56 • 2 min
Väzňa na úteku zadržala polícia v obchodnom dome

Väzňa na úteku zadržala polícia v obchodnom dome

slovakia

left justify in out

img

Policajti dnes v obchodnom dome v Rožňave zadržali 39-ročného Ľuboša Kračuníka z Veľkých Kapušian, ktorý sa po udelení mimoriadneho voľna nevrátil do ústavu na výkon trestu odňatia slobody v Prešove. TASR to dnes potvrdil hovorca Ministerstva spravodlivosti (MS) SR Peter Bubla s tým, že ho zadržali na základe telefonátu od občana. "Už je eskortovaný v Ústave na výkon väzby v Prešove," spresnil.
      S požiadavkou o pomoc pri pátraní po tomto mužovi sa polícia obrátila na verejnosť v pondelok (5.10.). Rožňavský policajný vyšetrovateľ ho obvinil zo zločinu znásilnenia, sexuálneho násilia a krádeže, mal sa ich dopustiť počas pobytu na slobode.
      Podľa Jany Mésarovej z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach stíhala polícia hľadaného muža pre obdobné trestné činy aj v minulosti. Zločinov, na základe ktorých je obvinený, sa mal dopustiť 4. októbra v Rožňave. Hrozí mu až 15-ročné väzenie.


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona